Ajax vindt alternatief voor Oğuz Aydın: bod van 4 miljoen euro ligt op tafel | OneFootball

Ajax vindt alternatief voor Oğuz Aydın: bod van 4 miljoen euro ligt op tafel | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·21 giugno 2024

Ajax vindt alternatief voor Oğuz Aydın: bod van 4 miljoen euro ligt op tafel

Immagine dell'articolo:Ajax vindt alternatief voor Oğuz Aydın: bod van 4 miljoen euro ligt op tafel
Immagine dell'articolo:Ajax vindt alternatief voor Oğuz Aydın: bod van 4 miljoen euro ligt op tafel

© IMAGO

Ajax heeft de naam van Belloumi van het Portugese Farense op zijn verlanglijstje genoteerd, zo meldt Record. De 22-jarige rechtsbuiten is echter bij diverse andere clubs op de radar verschenen, waardoor zijn komst geen abc'tje is. Eerder werd de Amsterdamse club al gelinkt aan Oğuz Aydın, die ook op interesse kan rekenen uit de Turkse top. Belloumi is mogelijk in beeld als alternatief voor de aanvaller van Alanyaspor.


OneFootball Video


Belloumi begon zijn carrière bij Algerijnse GC Mascara, waar hij na een kort uitstapje bij MC Oran weer neerstreek. In februari 2022 haalde Farense hem transfervrij naar Portugal, waar hij uiteindelijk doorbrak. Afgelopen seizoen was Belloumi een van de bepalende spelers bij de Portugese middenmoter en kwam hij in totaal 35 duels in actie. Hierin was de aanvaller goed voor zeven doelpunten en vijf assists.

De prestaties van Belloumi hebben er nu voor gezorgd dat hij onder meer bij Ajax op de radar is verschenen. De voormalig Algerijns jeugdinternational kan echter ook rekenen op belangstelling van Fenerbahçe, Club Brugge en het recent gepromoveerde Parma. Olympique Marseille lijkt het meest concreet, daar Record meldt dat de Franse topclub al een bod van vier miljoen euro heeft uitgebracht op Belloumi.

Belloumi voegde zich afgelopen zomer officieel bij de hoofdmacht van Farense en zette in januari nog zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Hierdoor ligt de linksbenige dribbelaar nog tot medio 2027 vast bij de nummer tien van Portugal. Belloumi vertegenwoordigt volgens het algoritme van FootballTransfers momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 2,1 miljoen euro.

Visualizza l' imprint del creator