Ajax-speler Dies Janse hoopt vurig op EK-succes van ander land dan Nederland | OneFootball

Ajax-speler Dies Janse hoopt vurig op EK-succes van ander land dan Nederland | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·23 giugno 2024

Ajax-speler Dies Janse hoopt vurig op EK-succes van ander land dan Nederland

Immagine dell'articolo:Ajax-speler Dies Janse hoopt vurig op EK-succes van ander land dan Nederland

Dies Janse hoopt vurig dat Turkije zover mogelijk komt op het EK. Dat zegt de negentienjarige verdediger van Ajax deze week in de PZC Voetbal Podcast.

Janse speelde vorig seizoen twaalf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax en mag zich tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen laten zien bij de hoofdmacht van de Amsterdammers. Ahmetcan Kaplan is voorlopig afwezig bij Ajax vanwege zijn deelname met Turkije aan het EK.


OneFootball Video


Janse geeft eerlijk toe te hopen dat Kaplan zolang mogelijk met Turkije actief zal zijn op het eindtoernooi. "Vorig seizoen hebben veel jongens vanuit Jong bij Ajax 1 kunnen aansluiten. Tijdens de voorbereiding is het een ideaal moment om te snuffelen bij 1”, zegt de stopper. “Kaplan is met Turkije mee naar het EK, hij speelt op mijn plekje. Ik ben nu voor Turkije op het EK, zodat hij zo lang mogelijk weg is en ik voor mijn kans ga.”

Janse beseft wel dat hij komend seizoen waarschijnlijk vooral minuten zal gaan maken in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax. De Amsterdamse beloften staan onder leiding van Frank Peereboom. Janse speelde eerder bij Ajax Onder-18 onder Peereboom. "Ik zie dat wel als een voordeel. Het is een trainer die ik al ken en ik weet wat ik aan hem heb. Hij is vrij slim, kan ik je vertellen", aldus de belofte.

Visualizza l' imprint del creator