Voormalig Anderlecht-talent en topschutter van de reeks trekt naar het uiteinde van België: "Ik wil terug naar het profvoetbal" | OneFootball

Voormalig Anderlecht-talent en topschutter van de reeks trekt naar het uiteinde van België: "Ik wil terug naar het profvoetbal" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·26 Juni 2024

Voormalig Anderlecht-talent en topschutter van de reeks trekt naar het uiteinde van België: "Ik wil terug naar het profvoetbal"

Gambar artikel:Voormalig Anderlecht-talent en topschutter van de reeks trekt naar het uiteinde van België: "Ik wil terug naar het profvoetbal"

Een verrassende wending in het transferdossier van Jorn Vancamp. De 25-jarige topschutter van Eerste Nationale verlaat promovendus La Louvière en gaat voetballen bij... Virton.

Vancamp kwam er niet uit met La Louvière over een nieuw contract en verliet de club met spijt in het hart. Ook RAAL wou graag met hem doorgaan, maar stuitte op de financiële limieten.


Video OneFootball


Vancamp, ex-jeugdspeler van Anderlecht en al een heel traject afgelegd intussen, had ook de belangstelling van Sporting Hasselt, maar kiest nu dus voor Virton. Een club die aan het uiteinde van België ligt.

Om zijn vertrek op te vangen heeft sportief directeur Nicolas Frutos al een andere ex-Anderlechtenaar binnengehaald. Mo Guindo, ook bekend om zijn efficiëntie, werd gehaald bij Zulte Waregem. 27 goals in 25 matchen voor de beloften van Essevee...

"De onderhandelingen waren ingewikkeld geworden", bevestigt Vancamp bij La Meuse. "Virton wil absoluut promoveren naar 1B en wilde mij om hen te helpen dat doel te bereiken. Dat sprak mij uiteraard erg aan, omdat ik echt naar dat niveau wil terugkeren."

Hoewel Virton dit jaar elfde werd in N1, krijgen de ambities van de club nu een heel andere dimensie.

Lihat jejak penerbit