Super League: Club Brugge wint Slag om Vlaanderen met dank aan invalster | OneFootball

VOETBALKRANT.COM

·29 September 2024

Super League: Club Brugge wint Slag om Vlaanderen met dank aan invalster

Gambar artikel:Super League: Club Brugge wint Slag om Vlaanderen met dank aan invalster

In de Super League stond ook op zondag nog een wedstrijd op het programma. En niet zomaar een wedstrijd, maar een echte Slag om Vlaanderen. Het werd een episch en pittig duel, waarin het venijn in de staart zat.

Club Brugge was het seizoen begonnen met een teleurstellende 3 op 9, terwijl KAA Gent met 7 op 12 mocht dromen van de topplaatsen in het klassement.

Video OneFootball

Pittige Slag om Vlaanderen

Onder dat gesternte kregen we dan ook een zeer pittige Slag om Vlaanderen, met wisselende kansen zowel in de eerste helft als in de tweede helft. Heleen Jaques wilde ook zeer graag winnen tegen haar ex-ploeg.

Dat zou uiteindelijk niet gaan lukken, want het was de ingevallen Clementine Reynebeau die vijf minuten voor tijd de 1-0 tegen de touwen wist te drukken. Dat was ook meteen de eindstand.

Invalster maakt het verschil

KAA Gent probeerde nog, maar moest uiteindelijk toch een nederlaag incasseren. De kloof tussen Gent en Club Brugge is nu nog amper een puntje en blauw-zwart heeft nog een match tegoed.

Woensdagavond mag/moet blauw-zwart alweer aan de bak, dan voor een duel op bezoek bij RSC Anderlecht. Die hebben nog drie wedstrijden in te halen na de voorrondes van de Champions League.