Straks blijven er geen verdedigers meer over bij Anderlecht: 'Bundesliga-club doet bod op verdediger' | OneFootball

Straks blijven er geen verdedigers meer over bij Anderlecht: 'Bundesliga-club doet bod op verdediger' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 Juni 2024

Straks blijven er geen verdedigers meer over bij Anderlecht: 'Bundesliga-club doet bod op verdediger'

Gambar artikel:Straks blijven er geen verdedigers meer over bij Anderlecht: 'Bundesliga-club doet bod op verdediger'

Anderlecht staat ongetwijfeld voor een drukke transferzomer. De Brusselse club zal vooral moeten zien dat ze achteraan nog spelers hebben aan het begin van het seizoen.

Anderlecht wil ook volgend seizoen weer meedoen voor de prijzen, dat is duidelijk. Jesper Fredberg wil opnieuw uitpakken op de transfermarkt, maar zal moeten zien dat hij voor het begin van het nieuwe seizoen nog genoeg verdedigers heeft.


Video OneFootball


Zeno Debast kondigde zijn vertrek naar Sporting CP al aan, Federico Gattoni keert niet terug en Jan Vertonghen moet nog duidelijkheid geven over zijn toekomst.

Maar daar blijft het niet bij. Volgens het Duitse Ligainsider heeft Werder Bremen haar oog laten vallen op Killian Sardella. De 22-jarige verdediger was afgelopen seizoen een vaste basisspeler bij paars-wit.

Het Duitse medium meldt dat Werder Bremen al een eerste bod heeft gedaan op de flankverdediger. De club hoopt Sardella voor iets minder dan zijn marktwaarde te kunnen kopen.

Die bedraagt volgens Transfermarkt zo'n 5 miljoen euro. Sardella speelde in totaal al 103 wedstrijden voor paars-wit waarin hij ook één keer kon scoren.

Lihat jejak penerbit