Stomverbaasde Mourinho stapt op Onana af na geweldige dubbele redding | OneFootball

Stomverbaasde Mourinho stapt op Onana af na geweldige dubbele redding | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 Oktober 2024

Stomverbaasde Mourinho stapt op Onana af na geweldige dubbele redding

Gambar artikel:Stomverbaasde Mourinho stapt op Onana af na geweldige dubbele redding

José Mourinho heeft met grote verbazing gekeken naar de dubbele redding van André Onana in de eerste helft van het Europa League-duel tussen Fenerbahçe en Manchester United. De Kameroense doelman hield Youssef En-Nesyri van heel dichtbij tot twee keer toe van scoren. Na de rust wilde de Portugese manager even zijn bewondering uitspreken richting de sluitpost.

Na 37 minuten spelen kreeg En-Nesyri de uitgelezen kans om zijn ploeg op gelijke hoogte te zetten tegen Manchester United. De Marokkaanse spits dook op voor Onana, die de eerste kopbal knap uit zijn doel hield. Enkele seconden later kwam de bal weer op het hoofd van de aanvaller, maar weer hield Onana zijn doel schoon. Na de rust stapte Mourinho op Onana af om hem te complimenteren op de dubbele redding.


Video OneFootball


Enkele minuten in de tweede helft was de Kameroener wel kansloos bij een kopbal van En-Nesyri. Een kwartier later werd Mourinho naar de tribune gestuurd. De Portugees was van mening dat zijn ploeg een strafschop verdiende en liet zich gaan richting de vierde official. Dat kwam hem op een rode kaart te staan van scheidsrechter Clément Turpin.

Lihat jejak penerbit