Sem Steijn komt met komisch alternatief voor eventuele beslissingswedstrijd om derde plek | OneFootball

Sem Steijn komt met komisch alternatief voor eventuele beslissingswedstrijd om derde plek | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15 Mei 2024

Sem Steijn komt met komisch alternatief voor eventuele beslissingswedstrijd om derde plek

Gambar artikel:Sem Steijn komt met komisch alternatief voor eventuele beslissingswedstrijd om derde plek

Sem Steijn stelt een interessant alternatief voor, mochten FC Twente en AZ precies gelijk eindigen in de competitie. Een of twee beslissingswedstrijd(en) zullen dan uitsluitsel moeten bieden, maar de middenvelder van FC Twente heeft wel een ander idee.

Tijdens Fresia & Milan Parkeren de Bus komt de mogelijke gelijke stand van de beide clubs na 38 wedstrijden ter sprake. Het bijzondere scenario zou werkelijkheid worden als bijvoorbeeld FC Twente met 1-1 gelijkspeelt en AZ met 1-0 wint. “Dat zou heel zonde voor ons zijn”, stelt Steijn. “Dat moet niet mogen, wij moeten gewoon winnen volgende week.” De precieze scenario's worden ook in dit artikel uitgelegd, waarbij de uiteindelijke nummer drie voorrondes Champions League gaat spelen.


Video OneFootball


Steijn vraagt vervolgens aan de presentatoren van ESPN, refererend aan een extra duel: “Waar zou die wedstrijd worden gespeeld?” Arnold Bruggink vertelde aan Milan van Dongen dat de KNVB aan een uit- én thuiswedstrijd dacht. Als Fresia Cousiño Arias ‘voetvolley op Ibiza’ als alternatief voorstelt, komt Steijn met een snel antwoord. “Beter, ben ik voorstander van. Er zijn ook al dingen geboekt”, zegt de middenvelder met een knipoog over een tripje met FC Twente, direct na afloop van de competitie.

“We moeten gewoon winnen. Simpel, klaar, gewoon winnen.” Vervolgens wordt Steijn gevraagd om een alternatief voor de beslissingswedstrijd(en). “Een sprintduel van Van Bergen tegen Mijnans, dat kan op zich wel.” Mitchell van Bergen staat vooral bekend om zijn snelheid, terwijl dat niet is waar Sven Mijnans om geroemd wordt.

Lihat jejak penerbit