Red Flames bereiden zich in Tubeke voor op levensbelangrijke wedstrijden | OneFootball

Red Flames bereiden zich in Tubeke voor op levensbelangrijke wedstrijden | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·1 Juli 2024

Red Flames bereiden zich in Tubeke voor op levensbelangrijke wedstrijden

Gambar artikel:Red Flames bereiden zich in Tubeke voor op levensbelangrijke wedstrijden

In de EK-kwalificaties voor het EK 2025 zijn de Red Flames stilaan verplicht om volop punten te gaan pakken als ze nog kans willen maken op de top-2 in de reeks. De voorbereiding op dat duel is al begonnen.

De Belgian Red Flames verloren hun eerste twee wedstrijden tegen Spanje en Denemarken en dus was het alle hens aan dek tegen Tsjechië de komende twee wedstrijden. Daarin werd echter 'maar' 4 op 6 gepuurd door de Flames.


Video OneFootball


En dus is er tegen Denemarken geen enkele keuze meer: winnen. Daarna wordt vier dagen later het liefst ook nog eens gewonnen in Spanje om de kansen om kwalificatie via de top-2 echt gaaf te gaan houden, zoveel is duidelijk.

Gambar artikel:Red Flames bereiden zich in Tubeke voor op levensbelangrijke wedstrijden

De Flames willen niets aan het toeval overlaten en zijn ondertussen al in volle voorbereiding op de belangrijke duels. Ook eind juni werd er nog eens een pittige oefenstage ingelast in Tubeke om helemaal klaar te raken.

Oefenstage in Tubeke

Een selectie voor de duels met Denemarken en Spanje zal later volgen, maar ondertussen werd er de pees flink opgelegd om werkelijk iedereen op een fitte manier aan de aftrap te krijgen in die belangrijke wedstrijden.

Dat er nu eigenlijk een zomerstop en daarna voorbereiding is voor verschillende clubs? Dat is een doorn in het oog van bondscoach Serneels & co. Aan hen dus om de Flames alsnog in een zo goed mogelijke conditie aan de aftrap te brengen.

Lihat jejak penerbit