Pocognoli meteen onder de indruk van één van zijn spelers: "Ik geef hem graag extra vrijheid" | OneFootball

Pocognoli meteen onder de indruk van één van zijn spelers: "Ik geef hem graag extra vrijheid" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·15 Juli 2024

Pocognoli meteen onder de indruk van één van zijn spelers: "Ik geef hem graag extra vrijheid"

Gambar artikel:Pocognoli meteen onder de indruk van één van zijn spelers: "Ik geef hem graag extra vrijheid"

Sebastien Pocognoli won zijn eerste twee oefenmatchen met Union SG tegen Go Ahead Eagles en PAOK. De nieuwe coach van de Brusselaars wil niet al te veel veranderen, maar zag met Mohamed Amoura toch al een belangrijke speler vertrekken. Maar hij kreeg er ook een hele goeie bij.

Pocognoli gaf nieuwste aanwinst Anouar Ait El Hadj meteen speelminuten tegen PAOK en was absoluut onder de indruk. "Hij is het type speler dat ik waardeer en aan wie ik graag enige vrijheid geef", zei Pocognoli aan LDH.


Video OneFootball


"Hij heeft uitzonderlijke technische kwaliteiten voor het Belgische niveau. Of er nog versterkingen zullen komen? Ik leef met de dag en vertrouw op de volledig ingespeelde sportieve structuur. Misschien komen er geleidelijk aan nog enkele spelers bij, maar het belangrijkste is dat degenen die er nu zijn mij tevreden stellen."

Mohamed Fuseini, die andere aanwinst die overkwam van Sturm Graz, was trouwens ook een lichtpunt. Zijn efficiëntie en technische kwaliteiten werden meteen duidelijk. Anan Khalaili voegde dan weer de nodige snelheid toe aan het elftal.

Hoewel de transferperiode al ver gevorderd is, kunnen de fans nog enkele nieuwe aankomsten verwachten. Vooral een extra centrale verdediger zou welkom zijn, zeker als Machida vertrekt.

Een nieuwe middenvelder zou meer concurrentie kunnen brengen, en een aanvaller die als basisspeler kan fungeren, zou ook geen overbodige luxe zijn.

Lihat jejak penerbit