Patrick Goots haalt scheidsrechter Lawrence Visser door het slijk na match van Antwerp | OneFootball

Patrick Goots haalt scheidsrechter Lawrence Visser door het slijk na match van Antwerp | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·16 September 2024

Patrick Goots haalt scheidsrechter Lawrence Visser door het slijk na match van Antwerp

Gambar artikel:Patrick Goots haalt scheidsrechter Lawrence Visser door het slijk na match van Antwerp

Royal Antwerp FC won zondag overtuigend van Union SG. Scheidsrechter Lawrence Visser was echter wel kop van jut bij de thuisaanhang na enkele discutabele beslissingen.

Royal Antwerp FC koos voor zijn beproefde tactiek. Met veel druk naar voren aan de wedstrijd beginnen en dat levert maar al te vaak snel zekerheid over de overwinning op.


Video OneFootball


Ook nu was dat eigenlijk het geval, want Kerk scoorde al naar 35 seconden. Al werd het doelpunt afgekeurd nadat scheidsrechter Visser op aangeven van de VAR de beelden ging bekijken.

“Onterecht deze keer. Die duw in de rug van Sadiki… Zulke contacten kom je toch tientallen keren tegen in een wedstrijd? Hier wordt toch niet altijd voor gefloten?”, zegt Patrick Goots bij Gazet van Antwerpen.

De thuisaanhang pakte de ref van dienst dan maar aan. “Hij heeft het al langer verkorven bij Antwerp-fans. Dat zal mijns inziens niet meer veranderen. Er leeft een gevoel van: ‘Met Visser is het altijd iets.’ Hij roept het telkens over zichzelf af.”

Ook de gele kaart die Vincent Janssen kreeg nadat hij ostentatief zijn tong uitstak naar Union-doelman Moris vindt Goots er los over.

“Ja, hij vierde uitbundig, maar dat deed hij omdat hij zich revancheerde op Moris, die na de gemiste penalty in de eerste helft géén geel kreeg voor een gelijkaardig vergrijp. Dat Visser zoiets niet aanvoelt, vind ik erg. Wat wordt er, in de emotie van een wedstrijd, niet allemaal tegen elkaar geroepen?”

Lihat jejak penerbit