Mazzu heeft wat Lattanzio niet had: "Zou mooi zijn als dat lukt" | OneFootball

Mazzu heeft wat Lattanzio niet had: "Zou mooi zijn als dat lukt" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·23 September 2024

Mazzu heeft wat Lattanzio niet had: "Zou mooi zijn als dat lukt"

Gambar artikel:Mazzu heeft wat Lattanzio niet had: "Zou mooi zijn als dat lukt"

STVV heeft voor de tweede week op rij gewonnen. Nu ging ook Beerschot voor de bijl.

STVV heeft zich de aanstelling van Felice Mazzu als opvolger van Christian Lattanzio nog niet beklaagd. De Kanaries pakten 6 op 6 tegen OH Leuven en Beerschot.


Video OneFootball


Al heeft Mazzu ook een wapen waarover zijn voorganger Christian Lattanzio nog niet beschikte: aanwinst Brahimi. De Franse Algerijn is een absolute meerwaarde voor STVV.

Hij moet de vervanger van topschutter Aboubakary Koïta worden. “Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar de doelman van Beerschot speelde een sterke partij”, reageerde Brahimi na afloop bij Het Belang van Limburg.

Tegen Beerschot scoorde hij zelf niet, maar dat deerde hem niet. “Mij maakt het niet veel uit wie uiteindelijk de doelpunten maakt. We zijn één team, we winnen en verliezen samen.”

Mazzu moest zijn nieuwe pion wel vervangen op het einde. “Toen zat ik er fysiek wat door, maar dat is normaal na zo’n zware en veeleisende wedstrijd. De invallers hebben alleszins hun rol gespeeld toen Beerschot kwam opzetten.”

En Brahimi wil nog meer. “Nu gaan we voor een negen op negen, volgende week op het veld van Cercle Brugge. Het zou mooi zijn als dat lukt. Dan raken we uit de onderste regionen.”

Lihat jejak penerbit