Mattia Perin'in Fenerbahçe'den Gelen Teklifi Kabul Etmediği Yazıldı | OneFootball

Mattia Perin'in Fenerbahçe'den Gelen Teklifi Kabul Etmediği Yazıldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·24 Juni 2024

Mattia Perin'in Fenerbahçe'den Gelen Teklifi Kabul Etmediği Yazıldı

Gambar artikel:Mattia Perin'in Fenerbahçe'den Gelen Teklifi Kabul Etmediği Yazıldı

Takımın başına Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tam gaz sürüyor… Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in yerine Juventus’ta forma giyen Mattia Perin yazıldı.

Fotospor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe’de yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarını sürdürüyor. Jose Mourinho’nun başına geçtiği sarı-lacivertlilerle ilgili için İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi.


Video OneFootball


Tuttosport'un haberine göre; Fenerbahçe, Juventus'un yedek kalecisi Mattia Perin’e teklif yaptı. Perin, Kanarya’dan gelen cazip teklifi kabul etmedi.

İKİ KATI ÜCRET ÖNERİLDİ

Haber detayında, İtalyan takımında yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Perin'e, Fenerbahçe tarafından maaşının neredeyse iki katına yakın bir ücret önerildiği belirtildi. Ancak tecrübeli kalecinin bu teklifi reddettiği ifade edildi.

Takımda kalmak isteyen Perin'in Juventus'la 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazır olduğu ifade edilirken, yönetimin 2+1 yıllık mukavele önerdiği kaydedildi.

SEZON PERFORMANSI

Geride kalan sezonda 8 maçta forma giyen Mattia Perin, 4 gol yedi. Tecrübeli file bekçisi 5 maçta ise kalesini gole kapadı.

Mattia Perin Kimdir?

10 Kasım 1992 tarihinde Latina'da dünyaya gelen Mattia Perin profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Genoa'da start verdi. Mattia Perin daha sonra Padova, Pescara ve Juventus kadrolarında yer aldı.

Mattia Perin, İtalya A Milli Takımı formasını 2 maçta terletti.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Lihat jejak penerbit