'José Mourinho wil goedkoop toeslaan voor basisspeler bij Ajax' | OneFootball

'José Mourinho wil goedkoop toeslaan voor basisspeler bij Ajax' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·9 Oktober 2024

'José Mourinho wil goedkoop toeslaan voor basisspeler bij Ajax'

Gambar artikel:'José Mourinho wil goedkoop toeslaan voor basisspeler bij Ajax'

Devyne Rensch staat in de belangstelling van Fenerbahçe, zo schrijft de Turkse krant Sabah. De rechtsback van Ajax beschikt over een aflopend contract en weet nog niet of hij gaat bijtekenen, waardoor Fenerbahçe-trainer José Mourinho een opening ziet.

De rechtsbackpositie is dit seizoen een zorgenkindje voor Fenerbahçe. Bright Osayi-Samuel begon het seizoen als eerste keus, maar raakte na twee wedstrijden geblesseerd aan zijn enkel. Mourinho zou niet tevreden zijn met de prestaties van zijn vervanger Mert Müldür.


Video OneFootball


Zodoende wordt achter de schermen gewerkt aan de komst van Rensch, zo wordt beweerd in Turkije. Onlangs liet het kind van de club weten dat hij geen problemen verwacht rondom zijn contractverlenging, maar dinsdag sloeg hij in gesprek met Voetbalzone een iets voorzichtigere toon aan.

“Mijn zaakwaarnemer en Ajax zijn aan het praten. Ik kan niet zeggen of ik ga verlengen of niet. We gaan het zien”, zei Rensch, die bij Ajax indruk maakt op trainer Francesco Farioli. Dinsdag vertelde Farioli dat hij vurig hoopt

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

Lihat jejak penerbit