"Het zal niet meer gebeuren": Hugo Siquet krabbelt terug na reacties van fans van Club Brugge | OneFootball

"Het zal niet meer gebeuren": Hugo Siquet krabbelt terug na reacties van fans van Club Brugge | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3 Agustus 2024

"Het zal niet meer gebeuren": Hugo Siquet krabbelt terug na reacties van fans van Club Brugge

Gambar artikel:"Het zal niet meer gebeuren": Hugo Siquet krabbelt terug na reacties van fans van Club Brugge

Hugo Siquet sloot deze zomer aan bij Club Brugge. De gevoeligheid van zijn transfer is bijzonder groot, zo voelt hij zelf aan.

Ook al deed Club Brugge zaken met SC Freiburg, toch voelt de transfer van Hugo Siquet voor velen aan als een overstap van Cercle naar Club. De transfer ligt bijzonder gevoelig.


Video OneFootball


Ook een deel van de Cercle-aanhang heeft het moeilijk met de overstap. “Ik begrijp het deels”, zegt Siquet erover aan Het Belang van Limburg. “Ik had daar een geweldige tijd en ik denk dat de fans tevreden over mij waren. Zij stralen passie uit, dus ik snap dat het pijn kan doen om iemand te zien vertrekken naar een rivaliserende club.”

Siquet toont op dat moment de tientallen haatberichten die hij van Cercle-fans binnenkreeg. Hij wil het zich alvast niet echt aantrekken. “Ik weet zeker dat veel fans mijn overstap wel begrijpen."

Al was er ook een andere kant. "Van mensen van de ploeg kreeg ik veel succeswensen. Dat dat kan, zelfs bij een controversiële transfer – om het zo te noemen –, toont de goede sfeer die daar heerst.”

Ook bij Club Brugge moet hij ondertussen opletten. “Goh, van Club-fans kreeg ik geen nare berichten omdat ik van Cercle kom. Hier is Anderlecht toch meer de grote rivaal. Dat merkte ik wel meteen. Ik speelde tegen KV Mechelen met paarse schoenen en ik voelde direct dat een deel van de fans dat niet leuk vond. Het zal niet meer gebeuren.”

Lihat jejak penerbit