Hein Vanhaezebrouck daagt KRC Genk uit: "Kijk naar Antwerp, naar KAA Gent" | OneFootball

Hein Vanhaezebrouck daagt KRC Genk uit: "Kijk naar Antwerp, naar KAA Gent" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·5 September 2024

Hein Vanhaezebrouck daagt KRC Genk uit: "Kijk naar Antwerp, naar KAA Gent"

Gambar artikel:Hein Vanhaezebrouck daagt KRC Genk uit: "Kijk naar Antwerp, naar KAA Gent"

Met 10 op 15 is KRC Genk weer helemaal mee in de Jupiler Pro League. Misschien zijn ze wel een schaduwfavoriet voor de prijzen.

KRC Genk wil dit seizoen beter doen dan in de vorige jaargang van de Jupiler Pro League, maar voor Hein Vanhaezebrouck is het op dit moment allemaal nog wat te braaf.


Video OneFootball


Ze kochten dit seizoen in voor minder dan 10 miljoen euro, ook al maakten ze de voorbije vijf jaar meer dan 100 miljoen euro winst aan transfers.

“El Khannouss voor 23 miljoen, dat is goed verkocht, gezien zijn te lage cijfers. Maar waarom kopen ze niet wat meer in?”, vraagt Vanhaezebrouck zich af in Het Nieuwsblad.

Hij begrijpt niet waarom ze al die centen op hun bankrekening laten staan, terwijl ze wel naast Europees voetbal grepen de voorbije jaren.

“Matte Smets is een toptransfer, Jarne Steuckers een goeie, maar in de breedte zijn ze kwetsbaarder geworden, als je oplijst wie er allemaal vertrok. Zelfs al spelen ze geen Europees.”

Vanhaezebrouck daagt de Limburgers uit, zeker als je ziet hoe het zit bij de voornaamste tegenstanders. “Dit seizoen lijkt me nochtans hét moment om iets te doen, gezien de staat van Antwerp, van AA Gent.”

Lihat jejak penerbit