Geertruida ontvangt groen-witte shirt: ''Dit is nog steeds mijn club'' | OneFootball

Geertruida ontvangt groen-witte shirt: ''Dit is nog steeds mijn club'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·8 Oktober 2024

Geertruida ontvangt groen-witte shirt: ''Dit is nog steeds mijn club''

Gambar artikel:Geertruida ontvangt groen-witte shirt: ''Dit is nog steeds mijn club''

Lutsharel Geertruida blijft voor altijd verbonden aan Feyenoord. De geboren Rotterdammer maakte onlangs de overstap naar RB Leipzig en heeft inmiddels al zes officiële duels gespeeld voor de Duitse club. Vorige week kreeg Geertruida bezoek uit Nederland en ontving uit handen van presentatoren Kick 't Met het gloednieuwe derde tenue van Feyenoord.

''Ik was erop aan het wachten, man'', reageert Geertruida in een video van Ziggo Sport. ''Dat is echt nog steeds mijn club!'' De verdediger van RB Leipzig wijst vooral naar het Banlieue-logo. Het streetfashionmerk wordt ontworpen en beheerd door vrienden van Geertruida, die ook speciaal voor de Feyenoorder voetbalschoenen heeft ontwikkeld in het verleden.


Video OneFootball


Geertruida is bij RB Leipzig persoonlijk uitstekend begonnen. De resultaten van de Duitsers zijn wisselend. De duels tegen Atlético Madrid en Juventus in de Champions League werden allebei verloren. In de competitie werd er gelijkgespeeld tegen Union Berlin en FC St. Pauli. De wedstrijden tegen FC Augsburg, VfL Bochum, Bayer Leverkusen en Heidenheim werden gewonnen, en dat is goed voor een tweede plek in de Bundesliga.

Lihat jejak penerbit