Fredberg blijft voor absolute toptransfer gaan: kans dat het lukt, wordt steeds groter | OneFootball

Fredberg blijft voor absolute toptransfer gaan: kans dat het lukt, wordt steeds groter | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·21 Agustus 2024

Fredberg blijft voor absolute toptransfer gaan: kans dat het lukt, wordt steeds groter

Gambar artikel:Fredberg blijft voor absolute toptransfer gaan: kans dat het lukt, wordt steeds groter

Anderlecht blijft hopen op de komst van Christian Eriksen als nieuwe spelmaker. Jesper Fredberg zijn geduld op de transfermarkt zou wellicht kunnen lonen.

CEO Sports Jesper Fredberg en coach Brian Riemer zetten hun inspanningen voort om Eriksen te overtuigen, daarbij gebruikmakend van hun persoonlijke connecties en de wetenschap dat Eriksen open lijkt te staan voor een vertrek uit Manchester, waar hij niet meer tot de vaste kern behoort, weet Het Nieuwsblad.


Video OneFootball


Anderlecht blijft in gesprek met zowel Eriksen als zijn entourage en club, waarbij de relatie tussen Riemer en Eriksen, opgebouwd bij Brentford, een belangrijke rol speelt. Hoewel Anderlecht financieel niet kan concurreren met grotere clubs, biedt de persoonlijke band en de kans op een prominente rol een sterke onderhandelingspositie.

Eriksen is zich bewust van de beperkingen van Anderlecht, maar lijkt niet afkerig van het idee, vooral gezien zijn huidige situatie bij Manchester United.

De tijd lijkt in het voordeel van Anderlecht te werken, omdat Eriksen nog geen aantrekkelijke aanbiedingen heeft ontvangen van andere clubs en de transferdeadline nadert.

Zijn situatie bij Manchester United, waar hij op een zijspoor is beland, en de restricties die in sommige competities gelden vanwege zijn gezondheidstoestand, kunnen de kans vergroten dat hij voor Anderlecht kiest. De komende weken zullen beslissend zijn voor deze mogelijke toptransfer.

Lihat jejak penerbit