Engelse media smullen van ‘magische’ Gakpo en ‘nucleaire’ Gravenberch | OneFootball

Engelse media smullen van ‘magische’ Gakpo en ‘nucleaire’ Gravenberch | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·18 September 2024

Engelse media smullen van ‘magische’ Gakpo en ‘nucleaire’ Gravenberch

Gambar artikel:Engelse media smullen van ‘magische’ Gakpo en ‘nucleaire’ Gravenberch

Liverpool wist dinsdagavond na een vroege achterstand met 1-3 te winnen op bezoek bij AC Milan in de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen. Cody Gakpo en Ryan Gravenberch waren erg belangrijk in de comeback van de mannen van Arne Slot, zo ziet ook de lovende Engelse pers.

Gakpo mocht van Slot bijna zeventig minuten spelen in Milaan en liet daarin een verpletterende indruk achter. Van The Liverpool Echo krijgt de Nederlander een negen voor zijn optreden in Italië. “Hij was constant dreigend wanneer hij de bal had en was te sterk voor Milan met zijn loopacties en dribbels”, schrijft de krant.


Video OneFootball


Ook Eurosport heeft genoten van het spel van de voormalig PSV’er en bestempelt hem tot man van de wedstrijd. “De Nederlander maakte indruk bij een zeldzame basisplaats. Hij won de vrije trap waaruit de gelijkmaker viel en zorgde er vervolgens met een magische solo voor dat Szoboszlai de derde kon maken”, leest het. “Hij leek meer op de speler die het afgelopen seizoen goed eindigde en ook een sterk EK speelde met Nederland.”

Naast de Gakpo kan ook Gravenberch op de nodige lof rekenen van The Guardian. “Hij was de nucleaire kern van de comeback van Liverpool”, leest het. “De bal laag op het veld ophalen, hoog veroveren en een aantal heerlijke vroege passes om het momentum bij de thuisploeg weg te nemen.” Ook The Liverpool Echo genoot van Gravenberch en gaf hem een acht voor zijn optreden. “In zijn huidige vorm is hij een ster in wording en één van de eerste namen op het wedstrijdformulier.”

Lihat jejak penerbit