‘Depay krijgt mogelijk wereldkampioen als ploeggenoot bij Corinthians’ | OneFootball

‘Depay krijgt mogelijk wereldkampioen als ploeggenoot bij Corinthians’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12 September 2024

‘Depay krijgt mogelijk wereldkampioen als ploeggenoot bij Corinthians’

Gambar artikel:‘Depay krijgt mogelijk wereldkampioen als ploeggenoot bij Corinthians’

Sergio Ramos kan bij Corinthians ploeggenoot worden van Memphis Depay. De Spaanse verdediger zit nog altijd zonder club sinds zijn vertrek bij Sevilla en kan volgens Estadio Deportivo de overstap maken naar Zuid-Amerika.

Ramos vertrok deze zomer na één seizoen transfervrij bij Sevilla. De wereldkampioen van 2010 zit sindsdien zonder club, maar zou binnenkort naar Brazilië kunnen vertrekken. Volgens het Spaanse medium hebben Botafogo, Vasco da Gama en Flamengo een poging gedaan voor de mandekker, maar een overstap naar die clubs gaat er niet van komen.


Video OneFootball


Wat volgens Estadio Deportivo wel een mogelijke bestemming is voor Ramos, is Corinthians. De nieuwe club van Depay wil de onderhandelingen beginnen de Spanjaard binnen te halen. Toch lijkt de kans dat Ramos daadwerkelijk naar de club uit São Paulo vertrekt klein, maar de vertegenwoordigers van beide partijen zullen er hard aan werken tot een deal te komen.

Mocht Ramos daadwerkelijk naar Corinthians vertrekken, wordt de verdediger ploeggenoot van Depay. De Nederlander was transfervrij na zijn vertrek bij Atlético Madrid en werd in de nacht van woensdag op donderdag gepresenteerd door de noodlijdende Braziliaanse topclub.

Lihat jejak penerbit