De Telegraaf noemt club die zich officieel gemeld heeft voor Kenneth Taylor | OneFootball

De Telegraaf noemt club die zich officieel gemeld heeft voor Kenneth Taylor | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·13 Mei 2024

De Telegraaf noemt club die zich officieel gemeld heeft voor Kenneth Taylor

Gambar artikel:De Telegraaf noemt club die zich officieel gemeld heeft voor Kenneth Taylor

Waar zondag duidelijk werd dat Kenneth Taylor in beeld is bij een Italiaanse club, weet De Telegraaf maandagochtend te melden dat het om Napoli gaat. De topclub heeft onlangs aangeklopt bij Ajax om zaken te doen met de 21-jarige middenvelder.

De krant weet daarbij direct te melden dat ‘een vertrek van Taylor onbespreekbaar is’. Technisch directeur Alex Kroes zou duidelijk zijn geweest over de toekomstplannen van de Ajacied. Taylor behoort tot het geraamte van het elftal dat komend seizoen in principe weer voor de prijzen moet spelen.


Video OneFootball


“Kroes zal zich ervan bewust zijn dat hij de speler wel snel duidelijkheid moet geven over het plan voor komend jaar”, schrijft De Telegraaf. Taylor werd al vaker gelinkt aan een vertrek bij Ajax. De middenvelder, die dit seizoen regelmatig het mikpunt van kritiek was, stond in serieuze belangstelling van Atlético Madrid.

Taylor is pas 21 jaar oud, maar speelde al 112 wedstrijden in het shirt van de hoofdmacht van Ajax. In die 112 wedstrijden scoorde de middenvelder negentien keer en gaf hij vijftien assists.

Lihat jejak penerbit