De druk neemt toe op Miron Muslic: bij Cercle Brugge verwachten ze een reactie | OneFootball

De druk neemt toe op Miron Muslic: bij Cercle Brugge verwachten ze een reactie | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·24 September 2024

De druk neemt toe op Miron Muslic: bij Cercle Brugge verwachten ze een reactie

Gambar artikel:De druk neemt toe op Miron Muslic: bij Cercle Brugge verwachten ze een reactie

Miron Muslic zijn positie bij Cercle Brugge is nog niet in gevaar. Toch zullen de komende drie competitiewedstrijden doorslaggevend zijn voor zijn toekomst.

Cercle Brugge verloor nu al drie competitiewedstrijden op rij. De club staat op de voorlaatste plaats in de competitie, met slechts vier punten na zeven competitiewedstrijden. Op donderdag wordt er nog wel een inhaalmatch gespeeld tegen KAA Gent.


Video OneFootball


Enkele maanden geleden speelde Cercle nog in de Champions' Play-offs. Nu zit de club in een heel andere situatie, grotendeels vanwege een mislukte transferperiode.

Kevin Denkey is niet vertrokken, waardoor de benodigde financiën om nieuwe kwaliteitsspelers aan te trekken ontbreken. Aan de andere kant is Hugo Siquet niet teruggekeerd en heeft hij ervoor gekozen om voor Club Brugge te gaan spelen, terwijl Boris Popovic, Félix Lemaréchal, Leonardo Lopes en Jesper Daland de club hebben verlaten.

Er wordt een reactie verwacht

Muslic ergerde zich al enorm aan zijn verdediging en liet dat ook blijken in de media. Hij excuseerde zich later wel voor zijn uitspraken.

De druk begint dus toe te nemen, maar het bestuur van Cercle blijft kalm. Het Laatste Nieuws beweert dat de wedstrijden voorafgaand aan de internationale break cruciaal zullen zijn in de ogen van het management.

Tegen Gent, STVV en Antwerp zal Cercle onder leiding van Miron Muslic moeten reageren. Anders zouden er wel gevolgen kunnen zijn.

Lihat jejak penerbit