Dávid Hancko geeft groen licht voor toptransfer en wacht onderhandelingen Feyenoord af | OneFootball

Dávid Hancko geeft groen licht voor toptransfer en wacht onderhandelingen Feyenoord af | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·5 Juli 2024

Dávid Hancko geeft groen licht voor toptransfer en wacht onderhandelingen Feyenoord af

Gambar artikel:Dávid Hancko geeft groen licht voor toptransfer en wacht onderhandelingen Feyenoord af
Gambar artikel:Dávid Hancko geeft groen licht voor toptransfer en wacht onderhandelingen Feyenoord af

© IMAGO

Dávid Hancko heeft zijn jawoord aan Altético Madrid gegeven, weet Santi Aouna. De verdediger van Feyenoord wacht nu op een akkoord tussen de clubs. Daarvoor moet echter nog wel een flink verschil overbrugd worden: Atlético heeft 24 miljoen euro plus bonussen geboden, terwijl men in Rotterdam minimaal 35 miljoen euro wil zien.


Video OneFootball


Er staan al nieuwe onderhandelingsgesprekken gepland tussen Feyenoord en de Spaanse topclub. De 26-jarige Slowaak was afgelopen seizoenen een van de absolute sterkhouders van de Stadionclub. Vorig seizoen speelde Hancko 48 duels, waarin hij liefst 7 keer scoorde en 3 assists leverde. De 42-voudig international was ook onderdeel van de EK-selectie van Slowakije.

Het is geen geheim dat Hancko graag de overstap naar Atlético wil maken. Zaakwaarnemer Branislav Jurasek bevestigde onlangs in gesprek met Relevo dat de contacten met de Madrileense club goed zijn. 'Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau.” De verdediger ligt nog tot medio 2028 vast in De Kuip, dus Feyenoord heeft geen haast met verkopen.

Donderdag werd al bekend dat Mats Wieffer zal vertrekken bij Feyenoord. De verdedigende middenvelder wordt volgens De Telegraaf de duurste uitgaande transfer van de Rotterdamse club ooit. Brighton betaalt een transfersom van dertig miljoen euro plus 'forse bonussen' om de 24-jarige rechtspoot in te lijven. Die bonussen zijn goed voor meerdere miljoenen en zullen 'makkelijk te halen zijn als de speler het sportief aardig gaat doen'.

Naast de nummer elf van vorig seizoen trekt ook het Liverpool van Arne Slot hard aan de balveroveraar, die tot medio 2027 vastligt in De Kuip. Slot, die Feyenoord onlangs inruilde voor Liverpool, heeft zijn goedkeuring gegeven voor de komst van de Oranje-international, maar de nieuwe sportief directeur Richard Hughes is te laat in actie gekomen en vist daardoor hoogstwaarschijnlijk achter het net.

Lihat jejak penerbit