Comeback in de maak: 'Manchester City staat op het punt om een oude bekende te contracteren' | OneFootball

Comeback in de maak: 'Manchester City staat op het punt om een oude bekende te contracteren' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·20 Agustus 2024

Comeback in de maak: 'Manchester City staat op het punt om een oude bekende te contracteren'

Gambar artikel:Comeback in de maak: 'Manchester City staat op het punt om een oude bekende te contracteren'

Manchester City staat op het punt om een oude bekende terug te halen. Na één seizoen bij FC Barcelona lijkt Ilkay Gündogan opnieuw terug te keren naar Manchester.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Pep Guardiola zijn goedkeuring gegeven voor een mogelijke terugkeer van Ilkay Gündogan naar Manchester City. De Duitse middenvelder vertrok afgelopen zomer transfervrij naar FC Barcelona, maar een terugkeer naar zijn voormalige club lijkt nu bespreekbaar.


Video OneFootball


Gündogan staat voor een belangrijke beslissing over zijn toekomst. Naast het aanbod van Manchester City heeft hij ook voorstellen ontvangen van clubs uit Saudi-Arabië en Qatar.

Bij Manchester City was de Duitser sinds 2016 een vaste waarde onder Guardiola. Hij speelde ruim 304 wedstrijden voor de Citizens en scoorde daarin 60 keer. Met vijf Premier League-titels en een Champions League-trofee kan de voormalig aanvoerder terugkijken op een indrukwekkende periode bij de club.

Er gingen al geruime tijd geruchten dat Gündogan wilde vertrekken bij Barcelona. Afgelopen zaterdag zat hij niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Valencia, waarin Barça met 1-2 won.

Afscheid Mannschaft

De 33-jarige middenvelder kondigde gisteren via Instagram zijn afscheid aan van de nationale ploeg. Als aanvoerder van Die Mannschaft verzamelde hij 82 caps en scoorde 19 keer. Gündogan maakte zijn debuut in 2011, maar was niet geselecteerd voor het Duitse elftal dat in 2014 het WK won in Brazilië.

Lihat jejak penerbit