Carragher ziet prachtig moment met hoofdrol voor Justin Kluivert: 'Tot nu toe de goal van het seizoen' | OneFootball

Carragher ziet prachtig moment met hoofdrol voor Justin Kluivert: 'Tot nu toe de goal van het seizoen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·22 Oktober 2024

Carragher ziet prachtig moment met hoofdrol voor Justin Kluivert: 'Tot nu toe de goal van het seizoen'

Gambar artikel:Carragher ziet prachtig moment met hoofdrol voor Justin Kluivert: 'Tot nu toe de goal van het seizoen'

Jamie Carragher geeft héél hoog op over de openingstreffer die Bournemouth zaterdagavond produceerde in het thuisduel met Arsenal. Justin Kluivert eiste daarbij een hoofdrol voor zich op door de assist te leveren op ploeggenoot Ryan Christie.

Arsenal verloor op bezoek bij The Cherries de ongeslagen status in de Premier League. The Gunners kwamen in Bournemouth al na een halfuur spelen met een man minder te staan, na direct rood voor verdediger William Saliba. Evenwel werd er in het eerste bedrijf niet gescoord.


Video OneFootball


Een kwartier na rust mocht Kluivert zijn entree maken, als invaller voor Alex Scott. De Nederlander was nog geen tien minuten later de aangever bij de openingstreffer, door met een subtiele voetbeweging een laag genomen hoekschop tot bij Christie te brengen. De Schot schoot vervolgens overtuigend raak. Tien minuten later zorgde Kluivert zelf voor de genadeklap, door vanaf de penaltystip de 2-0 achter Arsenal-doelman David Raya te schieten.

Carragher is diep onder de indruk van de corner-variant waarmee Bournemouth de ban brak: "Dit is tot nu toe het doelpunt van het seizoen!", schrijft het Liverpool-icoon op X. Carragher looft het oog voor detail van de spelhervattingencoach van Bournemouth en schrijft dat de spelers de variant 'perfect uitvoerden'.

Lihat jejak penerbit