Bryan Linssen twee jaar na vertrek bij Feyenoord gepolst voor terugkeer in Eredivisie | OneFootball

Bryan Linssen twee jaar na vertrek bij Feyenoord gepolst voor terugkeer in Eredivisie | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·3 Agustus 2024

Bryan Linssen twee jaar na vertrek bij Feyenoord gepolst voor terugkeer in Eredivisie

Gambar artikel:Bryan Linssen twee jaar na vertrek bij Feyenoord gepolst voor terugkeer in Eredivisie
Gambar artikel:Bryan Linssen twee jaar na vertrek bij Feyenoord gepolst voor terugkeer in Eredivisie

© IMAGO

Bryan Linssen maakte in 2022 de overstap van Feyenoord naar Urawa Red Diamonds en had deze zomer de optie om terug te keren naar de Eredivisie. Joost Blaauwhof van Voetbal International meldt dat de buitenspeler op de radar was verschenen van NAC Breda, dat Linssen gepolst heeft voor een terugkeer.


Video OneFootball


NAC Breda is druk bezig met het versterken van de selectie. De Bredanaars promoveerden afgelopen seizoen naar de Eredivisie via de play-offs. Terwijl de club in de competitie een uiterst wisselvallig jaar achter de rug had. Om enige kans te maken in de strijd tegen degradatie, haalde de club al vijf directe versterkingen binnen. Maar daar zal het deze zomer niet bij blijven.

De promovendus hoopte zich graag te versterken met Linssen, maar de 33-jarige aanvaller heeft de voorkeur gegeven aan een langer verblijf in Japan. Linssen, die nog tot 31 januari 2025 onder contract staat in Japan, lijkt zijn contract te willen respecteren en niet te willen vertrekken. Een vertrek na de winterstop is mogelijk wel een optie voor de aanvaller.

Volgens Blaauwhof is het niet ondenkbaar dat Linssen dit seizoen alsnog het shirt van NAC Breda zal dragen: “Het is niet ondenkbaar dat NAC later (of in januari) nog een poging waagt”, zegt de journalist. Linssen vertrok in 2022 bij Feyenoord na twee jaar in De Kuip te hebben gespeeld, In 91 wedstrijden voor Feyenoord was Linssen goed voor 28 doelpunten en 16 assists.

Lihat jejak penerbit