Beşiktaş'ta 10 Oyuncu Satış Listesine Konuldu | OneFootball

Beşiktaş'ta 10 Oyuncu Satış Listesine Konuldu | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·28 Juni 2024

Beşiktaş'ta 10 Oyuncu Satış Listesine Konuldu

Gambar artikel:Beşiktaş'ta 10 Oyuncu Satış Listesine Konuldu

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; 2024-25 sezonu öncesinde kadrosunu 2 isimle güçlendiren Beşiktaş'ta 10 isim satış listesine konuldu.

Siyah-beyazlılarda Vincent Aboubakar, Jean Onana, Valentin Rosier, Omar Colley, Daniel Amartey, Javi Montero, Arthur Masuaku, Ersin Destanoğlu, Alex Oxlade-Chamberlain ve Ante Rebic yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor.


Video OneFootball


Kartal, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık galibiyetlerle geçti. 3. Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü'yü 3-1 ve 2-1 mağlup ederek eledi. Organizasyonda gruplara kalan Kartal, play-off turunda ise Dinamo Kiev'i 3-2 ve 1-0'lık skorlarla geçti. Arka arkaya gelen kötü sonuçların ardından Şenol Güneş'le yollar ayrıldı. Göreve geçici olarak Burak Yılmaz getirildi. Burak Yılmaz dönemi kısa sürerken, kulübün efsane isimlerinden Rıza Çalımbay'ın ikinci dönemi start aldı. Siyah-beyazlılar; Club Brugge, Bodo Glimt ve Lugano'nun yer aldığı gruptan çıkamayarak Avrupa defterini kapattı. Çalımbay'ın ayrılığı sonrasında Fernando Santos'la sözleşme imzalandı. Santos dönemi de istenilen sonuçlar alınamayınca sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe göreve getirildi. Topraktepe yönetiminde Türkiye Kupası'nı kaldıran Beşiktaş ligi 6. sırada tamamladı. 2024-25 sezonu öncesinde Giovanni van Bronckhorst göreve getirilen isim oldu.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Lihat jejak penerbit