24-jarige doelvrouw Seynhaeve zet nieuwe stap binnen Super League | OneFootball

24-jarige doelvrouw Seynhaeve zet nieuwe stap binnen Super League | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·21 Juni 2024

24-jarige doelvrouw Seynhaeve zet nieuwe stap binnen Super League

Gambar artikel:24-jarige doelvrouw Seynhaeve zet nieuwe stap binnen Super League

Na drie seizoenen bij Zulte Waregem heeft doelvrouw Lowiese Seynhaeve gekozen voor een avontuur bij OH Leuven. Daar tekende ze een paar weken geleden een contract en dat is met een duidelijke reden.

Lowiese Seynhaeve heeft al heel wat watertjes doorzwommen in België. Ze begon haar carrière bij Club Brugge, trok daarna naar de KAA Gent Ladies en kwam via RSC Anderlecht uiteindelijk bij Zulte Waregem terecht.


Video OneFootball


Nu trekt ze na drie jaar daar de poorten achter zich dicht voor een avontuur bij OH Leuven. "Ik had nood aan meer uitdaging", aldus Lowiese Seynhaeve zelf in een interview met de Krant van West-Vlaanderen deze week.

Gambar artikel:24-jarige doelvrouw Seynhaeve zet nieuwe stap binnen Super League

"Ik ben blij om voor deze mooie club te tekenen. Ik kijk er naar uit om me de komende seizoenen verder te ontwikkelen in deze professionele omgeving. Ik wil alvast de club en staf bedanken voor het vertrouwen dat ze me geven."

Nieuwe stap voor Seynhaeve

"Hopelijk kunnen we samen grote stappen zetten", gaf ze eerder al aan in een gesprek met OH Leuven op de website van de Leuvenaars. Bij die club wil ze volgend seizoen opnieuw meespelen voor de topprijzen in de Super League.

OH Leuven heeft de doelvrouw voor twee seizoenen vastgelegd. Ze begint zo aan een zoveelste avontuur binnen de Super League. De keepster is - we zouden het bijna gaan vergeten - nog altijd maar 24 jaar: toch opvallend.

Lihat jejak penerbit