'Volgende club meldt zich voor Genks goudhaantje' | OneFootball

'Volgende club meldt zich voor Genks goudhaantje' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·12 juin 2024

'Volgende club meldt zich voor Genks goudhaantje'

Image de l'article :'Volgende club meldt zich voor Genks goudhaantje'

Bij KRC Genk zullen er deze zomer heel wat spelers vertrekken. Bilal El Khannouss is er daar ongetwijfeld eentje van. Een club uit de Serie A toont nu ook interesse in hem.

Er zal heel wat gebeuren deze zomer bij KRC Genk. Verwacht wordt dat serieus wat spelers vertrekken. Bilal El Khannouss kondigde eerder dit jaar al aan dat hij van plan is om een nieuwe uitdaging aan te gaan.


Vidéos OneFootball


Aan interesse geen gebrek voor de aanvallende middenvelder. El Khannouss maakte niet alleen bij de Limburgers veel indruk, maar ook bij de nationale ploeg van Marokko.

De Genkse nummer tien werd al gelinkt aan RB Leipzig, waar ook doelman Maarten Vandevoordt naartoe zal trekken, en aan Bayer Leverkusen.

Volgens Sky Sport Italia heeft nu ook Lazio haar oog laten vallen op El Khannouss. De Italiaanse club nam onlangs afscheid van Luis Alberto en is op zoek naar een vervanger.

De 20-jarige middenvelder speelde 93 wedstrijden voor KRC Genk waarin hij vier keer scoorde en 13 assists kon geven. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zo'n 30 miljoen euro.

À propos de Publisher