Van der Vaart geeft Koeman advies en stelt drie wijzigingen voor | OneFootball

Van der Vaart geeft Koeman advies en stelt drie wijzigingen voor | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·27 juin 2024

Van der Vaart geeft Koeman advies en stelt drie wijzigingen voor

Image de l'article :Van der Vaart geeft Koeman advies en stelt drie wijzigingen voor

Rafael van der Vaart denkt dat Ronald Koeman drie wijzigingen moet doorvoeren voor de volgende wedstrijd, aankomende dinsdag tegen Roemenië. Van der Vaart zoekt vooral wat meer pit in zijn elftal.

Bij Studio Fußball wordt de oud-international gevraagd naar de elf spelers die hij zou selecteren voor de achtste finales. Van der Vaart begin met een verdedigerswissel. "De Ligt en De Vrij, dat hangt erom. Ik zou dan toch voor De Ligt kiezen, omdat ik hem wat explosiever vind. Hij heeft meer pit in zijn spel. Ik vond De Vrij in de wedstrijden hiervoor ook gewoon prima, hij heeft een goed inzicht. Maar ik heb wat meer kerels nodig die een beetje moordenaar kunnen zijn."


Vidéos OneFootball


Ook Xavi Simons krijgt van de analist weer een plekje in de basis, net als Denzel Dumfries. "Tegen Oostenrijk viel Simons in en dacht ik voor het eerst: ja, nu is hij een beetje zichzelf. Hij was nog niet top, maar wel goed. Malen vond ik heel gevaarlijk. Dat eigen doelpunt was natuurlijk een beetje ongelukkig. Memphis Depay heeft weer eens gescoord, die zou ik lekker laten staan. Dumfries staat ook in mijn elftal, die moet je altijd opstellen."

Aké, Van Dijk, De Ligt, Dumfries;

À propos de Publisher