Ten Hag heeft beet: 'Manchester United bereikt akkoord over transfer van maximaal 60 miljoen euro' | OneFootball

Ten Hag heeft beet: 'Manchester United bereikt akkoord over transfer van maximaal 60 miljoen euro' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·27 août 2024

Ten Hag heeft beet: 'Manchester United bereikt akkoord over transfer van maximaal 60 miljoen euro'

Image de l'article :Ten Hag heeft beet: 'Manchester United bereikt akkoord over transfer van maximaal 60 miljoen euro'

Erik ten Hag lijkt op korte termijn zijn gewenste nieuwe verdedigende middenvelder bij Manchester United in de armen te mogen sluiten. Volgens verschillende media heeft de Engelse grootmacht een akkoord bereikt met Paris Saint-Germain over de transfer van de Uruguayaan Manuel Ugarte, die voor maximaal 60 miljoen euro de overstap moet gaan maken.

United wordt al langere tijd gelinkt aan Ugarte, die vorig seizoen nog voor datzelfde bedrag door PSG werd overgenomen van Sporting CP uit Portugal. De 23-jarige middenvelder kwam in zijn debuutjaar in alle competities tot 37 wedstrijden namens de Franse recordkampioen, waarin hij niet tot scoren kwam maar wel drie assists achter zijn naam kreeg. Na de zomerstop kwam Ugarte nog niet in actie namens de Parijzenaars.


Vidéos OneFootball


Waar PSG in eerste instantie vasthield aan een vaste transfersom van 60 miljoen euro, is de club volgens onder meer David Ornstein (The Athletic) en Fabrizio Romano uiteindelijk gezwicht voor een basisbedrag van 50 miljoen euro. Door bonussen zou dat nog met tien miljoen euro op kunnen lopen, waardoor de club mogelijk alsnog het gewenste bedrag voor de speler zal ontvangen.

Inmiddels is Ugarte volgens Ornstein op weg naar Engeland om de medische keuring te ondergaan. Mits hij die doorstaat, zal hij op korte termijn zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract. In juli zouden Manchester United en de speler reeds een persoonlijk akkoord hebben bereikt.

À propos de Publisher