Super League: OH Leuven zet titelambities kracht bij | OneFootball

Super League: OH Leuven zet titelambities kracht bij | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·14 septembre 2024

Super League: OH Leuven zet titelambities kracht bij

Image de l'article :Super League: OH Leuven zet titelambities kracht bij

RSC Anderlecht speelde dit weekend niet tegen Standard Fémina om zich voor te bereiden op de Champions League tegen Valerenga. OH Leuven - het derde topteam in de Super League - kwam wél in actie.

De Leuvenaars konden gaan profiteren van het puntenverlies van Gent én van het feit dat Standard en Anderlecht niet speelden om alleen leider te gaan worden in de Super League.


Vidéos OneFootball


Hannah Eurlings scoort twee keer

Dan moesten ze wel komaf kunnen maken met de KRC Genk Ladies, die tot op heden met 0 op 6 matig aan het seizoen waren begonnen. En ook in Leuven zouden ze hun nul uiteindelijk niet kunnen gaan wegwerken.

Het begon met Hannah Eurlings, die vlak voor rust voor de 1-0 zorgde. De heldin van de avond zette in het slot van de wedstrijd ook het orgelpunt, tussendoor had ook Jeslynn Petronella Kuijpers de netten doen trillen.

9 op 9 voor OH Leuven

De vrouwen van OH Leuven wonnen zo met 3-0 van KRC Genk Ladies. De Leuvenaars staan met 9 op 9 helemaal alleen op kop. Voor Genk is het voorlopig 0 op 9 in de Super League.

RSC Anderlecht heeft natuurlijk wel nog twee wedstrijden minder gespeeld en ook Standard Fémina blijft een te duchten tegenstander. Toch kan het voor de Leuvenaars een boost voor het vertrouwen zijn.

À propos de Publisher