Super League: Club YLA maakt indruk bij Zulte Waregem | OneFootball

Super League: Club YLA maakt indruk bij Zulte Waregem | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·14 septembre 2024

Super League: Club YLA maakt indruk bij Zulte Waregem

Image de l'article :Super League: Club YLA maakt indruk bij Zulte Waregem

In de Super League stonden op zaterdag normaal gezien vier duels op het programma. De match van Standard tegen Anderlecht ging niet door, maar drie andere matchen worden wél gespeeld.

Zulte Waregem ontving op The Farm de Brugse Boeren van Club YLA. Essevee was met 0 op 6 aan de competitie begonnen en wilde dus graag zijn eerste punten van het seizoen gaan boeken.


Vidéos OneFootball


De Bruggelingen van hun kant hadden nog maar één wedstrijd gespeeld, maar waren ook nog op zoek naar hun eerste punten. En dus werd het sowieso al een pittige West-Vlaamse derby.

0-4 overwinning voor blauw-zwart

Beide ploegen verzamelden best wat kansen in de eerste helft, maar tot doelpunten kwamen ze uiteindelijk niet. Na de pauze was het via Jade Heida meteen raak: 0-1 voor de Bruggelingen tegen Essevee.

Via Rania Boutiebi was het op het uur opnieuw raak voor de bezoekers, in de slotfase vielen er nog twee doelpunten voor de Bruggelingen. Eerst via een owngoal, daarna via Vanmechelen.

Eerste punten voor Club Brugge

Met de 0-4 overwinning maakt Club YLA een ferm sprongetje in het klassement. Ze blijven zo ook meespelen voor de top-4 op termijn. Voor Zulte Waregem wordt dat stilaan moeilijker na een 0 op 9.

À propos de Publisher