Sofyan Amrabat'ın Fenerbahçe'ye Transfer Olabileceği İddia Edildi | OneFootball

Sofyan Amrabat'ın Fenerbahçe'ye Transfer Olabileceği İddia Edildi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·31 juillet 2024

Sofyan Amrabat'ın Fenerbahçe'ye Transfer Olabileceği İddia Edildi

Image de l'article :Sofyan Amrabat'ın Fenerbahçe'ye Transfer Olabileceği İddia Edildi

Adı bir süredir Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan yıldız futbolcu Sofyan Amrabat'ın hangi takımda forma giyeceği merak konusu olmuştu. Buna göre İtalyan medyası flaş bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Amrabat, Fenerbahçe'ye transfer olabilir... İşte detaylar...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Galatasaray, transfer döneminin başlamasıyla birlikte birçok oyuncuda karşı karşıya geldi.


Vidéos OneFootball


Son olarak orta saha bölgesine nokta atış bir transfer yapmak isteyen ezeli rakiplerin gündemine bonservisi Fiorentina'da bulunan Sofyan Amrabat geldi.

AMRABAT FENERBAHÇE'YE

İtalyan basınında yer alan habere göre, Sofyan Amrabat’ın Fenerbahçe’ye transfer olabileceğini, “Faslı futbolcu, Mourinho’nun yanına gidebilir” başlığıyla duyurdu.

Fiorentina'da kalmak istemediği belirten tecrübeli futbolcu, Floransa'dan ayrılacağı ve bir numaralı adayın Fenerbahçe olduğu iddia edildi.

GALATASARAY GERİDE KALDI

Geçtiğimz sezonu kiralık olarak  Manchester United'da geçiren Amrabat, bir süre sarı kırmızılı ekiplede anıldı. Ancak Galatasaray'ın teklifi 27 yaşındaki futbolcuya az geldi.

30 MAÇA ÇIKTI

Manchester United formasıyla 30 maçta sahaya çıkan 27 yaşındaki futbolcu Sofyan Amrabat, 1545 dakika sahada kalırken gol veya asist katkısı üretemedi.

Sofyan Amrabat Kimdir?

21 Ağustos 1996 tarihinde Huizen'de dünyaya gelen Sofyan Amrabat profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Utrecht'te start verdi. Sofyan Amrabat daha sonra Feyenoord, Club Brugge, Hellas Verona, Fiorentina ve Manchester United kadrolarında yer aldı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

À propos de Publisher