Simon Mignolet: “We moeten allemaal voor de spiegel gaan staan” | OneFootball

Icon: Club Brugge

Club Brugge

·3 mars 2023

Simon Mignolet: “We moeten allemaal voor de spiegel gaan staan”

Image de l'article :Simon Mignolet: “We moeten allemaal voor de spiegel gaan staan”

Na de nederlaag tegen Oostende stond Simon Mignolet de meegereisde supporters te woord. De doelman was zoals steeds heel nuchter in zijn analyse.

“De ontgoocheling van onze supporters valt volledig te begrijpen. Het zijn ook moeilijke omstandigheden voor hen nu. Ik wilde hen vooral ook voor andere zaken, zoals stadionverboden of wedstrijden zonder supporters, behoeden en dat is gelukt. Ze staan altijd achter ons, maar ze krijgen niet wat ze verdienen.”

Blauw-zwart kende een moeilijke eerste helft. “Het was een wedstrijd met veel duels en veel lange ballen. Dan valt die ongelukkige penalty. Je speelt tegen een ploeg die tegen de degradatie vecht. Ze hebben niets te verliezen tegen ons en wij zitten dan weer in een moeilijke periode.”

Image de l'article :Simon Mignolet: “We moeten allemaal voor de spiegel gaan staan”

Club kwam sterk uit de startblokken in de tweede helft. “Oostende kwam op voorsprong in de eerste helft en dan startten we de tweede helft erg goed, maar die 2-0 valt ongelukkig. Ik wil me afzetten en schuif weg waardoor ik niet meer bij de bal kan. Nadien creëren we zelf evenwel te weinig kansen en scoren zij nog de 3-0 op het einde, hoewel dat geen wezenlijk verschil maakt, 2-0 of 3-0. We moeten gewoon allemaal een voor een voor de spiegel gaan staan om beter te gaan doen, om er vol voor te gaan en punten te gaan pakken.” (EV)

À propos de Publisher