Ronald Koeman spreekt verboden woord uit en wordt gecensureerd in Engeland | OneFootball

Ronald Koeman spreekt verboden woord uit en wordt gecensureerd in Engeland | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·11 juillet 2024

Ronald Koeman spreekt verboden woord uit en wordt gecensureerd in Engeland

Image de l'article :Ronald Koeman spreekt verboden woord uit en wordt gecensureerd in Engeland

Ronald Koeman hield zich woensdagavond niet in voor de camera van ITV. De Britse zender zag zich genoodzaakt om de bondscoach van het Nederlands elftal te censureren om zijn woordkeuze over de strafschop die Engeland kreeg tegen Nederland.

"Ik ben het niet eens met de beslissing. Wat moet je doen als verdediger?", vroeg Koeman zich af. "Als iemand schiet, probeer je het schot te verdedigen. Misschien raak je dan je de voet van je tegenstander een beetje, maar kom op. Als je daarvoor een strafschop geeft, dan… Ik ben het gewoon niet eens met de beslissing. Ik vind het een shit decision." Het woord 'shit' werd door ITV weggebliept.


Vidéos OneFootball


Ook tijdens de persconferentie stak Koeman zijn mening over het penaltymoment niet onder stoelen of banken. "Dit is een type beslissing van een VAR… Wat moet je doen als verdediger? Dit is geen penalty", werd Koeman op de persconferentie geciteerd door Voetbal International. "Dit is een type beslissing van een VAR… Wat moet je doen als verdediger? Dit is geen penalty. Voetbal gaat kapot door dit soort beslissingen, vanwege de VAR."

À propos de Publisher