Romano: 'Serie A-promovendus lijkt te stunten met binnenhalen wereldkampioen' | OneFootball

Romano: 'Serie A-promovendus lijkt te stunten met binnenhalen wereldkampioen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·8 juillet 2024

Romano: 'Serie A-promovendus lijkt te stunten met binnenhalen wereldkampioen'

Image de l'article :Romano: 'Serie A-promovendus lijkt te stunten met binnenhalen wereldkampioen'

Het lijkt er steeds meer op alsof het nietige Como, dat onlangs naar de Serie A promoveerde, Raphael Varane aan de selectie gaat toevoegen. De verdediger kreeg bij Manchester United geen nieuw contract aangeboden, ook vanwege zijn vele blessures.

Varane was in het verleden een belangrijke kompaan van Sergio Ramos bij Real Madrid, waar de twee prijs na prijs aan hun erelijst konden toevoegen. Samen met centrale verdediger Samuel Umtiti en het Franse elftal werd Varane in 2018 wereldkampioen. Drie jaar later werd hij speler van Manchester United, waar hij de hoge verwachtingen niet echt heeft kunnen waarmaken. Wanneer hij fit was, speelde hij alles, maar hij was lang niet altijd fit.


Vidéos OneFootball


Het contract van Varane liep deze zomer af in Manchester en de club van Erik ten Hag besloot hem geen nieuw contract aan te bieden. Momenteel is de centrale verdediger 31 jaar en lijkt hij een stap te maken naar de Italiaanse Serie A. Como, de club van trainer Cesc Fabregas en bovendien een van de rijkste Italiaanse clubs momenteel, wil stunten met enkele nieuwe transfers. Eerder mikte de club zijn pijlen op routinier Luka Modric, maar Varane lijkt wel echt naar het noorden van Italië te gaan verhuizen. Deze week verwacht de transferexpert Romano uitsluitsel.

À propos de Publisher