Relevo: Donny van de Beek vindt nieuwe club en komt voor spotprijs over van Manchester United | OneFootball

Relevo: Donny van de Beek vindt nieuwe club en komt voor spotprijs over van Manchester United | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·6 juillet 2024

Relevo: Donny van de Beek vindt nieuwe club en komt voor spotprijs over van Manchester United

Image de l'article :Relevo: Donny van de Beek vindt nieuwe club en komt voor spotprijs over van Manchester United

Donny van de Beek staat op het punt om Manchester United te verruilen voor Girona, zo weet het Spaanse Relevo zaterdagmiddag te melden. Het medium weet dat de oud-Ajacied voor zo’n half miljoen euro naar de Champions League-deelnemer van het aankomende seizoen gaat verkassen.

Waar Ladislav Krejci en Abel Ruiz al naar Girona trokken, lijk de ploeg opnieuw beet te hebben. Van de Beek wordt gezien als een ‘koopje’ bij de nummer drie van het afgelopen LaLiga-seizoen. “Hij komt van de Hollandse school, net als Daley Blind, die onbetwistbaar is in de Girona-verdediging”, omschrijft Relevo de komst van Van de Beek.


Vidéos OneFootball


De Nederlander mocht na een half seizoen alweer vertrekken bij Eintracht Frankfurt. Hoewel de Duitse club een koopclausule had bedongen in de contractonderhandelingen met United, was de conclusie duidelijk. Bij Girona gaat Van de Beek opnieuw een poging doen om zijn carrière een nieuw leven in te blazen.

De Nederlander vertrok in 2020 bij Ajax en verdween daarna, mede door blessureleed, van de radar. De middenvelder slaagde er nooit in om bij Manchester United uit te groeien tot een vaste waarde. Ook uitstapjes bij Everton en Frankfurt resulteerden niet in het gewenste resultaat.

À propos de Publisher