PSV zet streep door naam van linksback door vraagprijs van 10 miljoen euro | OneFootball

PSV zet streep door naam van linksback door vraagprijs van 10 miljoen euro | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 août 2024

PSV zet streep door naam van linksback door vraagprijs van 10 miljoen euro

Image de l'article :PSV zet streep door naam van linksback door vraagprijs van 10 miljoen euro
Image de l'article :PSV zet streep door naam van linksback door vraagprijs van 10 miljoen euro

© IMAGO

PSV heeft de komst van Robin Gosens uit zijn hoofd gezet, zo meldt Florian Plettenberg namens Sky Deutschland. De dertigjarige linksback van Union Berlin was op de radar verschenen bij de Eindhovense club, maar de interesse is naar verluidt bekoeld en dit kan te maken hebben met de hoge vraagprijs. Crystal Palace is momenteel de enige concrete gegadigde voor Gosens.


Vidéos OneFootball


Gosens kwam via Heracles Almelo, Atalanta en Inter vorig jaar bij Union Berlin terecht. De Bundesliga-club legde dertien miljoen euro destijds op tafel. De 20-voudig Duits international kwam in zijn eerste seizoen voor de Berlijnse club 37 wedstrijden in actie. Hierin was hij goed voor zeven doelpunten en vier assists.

PSV kwam in zijn zoektocht naar een nieuwe linksback onder anderen uit bij Gosens. "De interesse van de Eindhovense club is bekoeld", zo schrijft Plettenberg op X. Union Berlin wil alleen om tafel over een vertrek van de vleugelverdediger bij aanbiedingen van minimaal tien miljoen euro. Eerder meldde Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad al dat PSV de vraagprijs voor Gosens te gortig vond.

Crystal Palace is volgens Plettenberg momenteel de meest concrete optie in de strijd om Gosens. Union Berlin heeft weliswaar nog geen aanbieding uit Engeland ontvangen, maar de Engelse middenmoter onderzoekt wel de mogelijkheden om de linkspoot te kunnen contracteren. Het contract van Gosens loopt nog tot medio 2028 en hij vertegenwoordigt een marktwaarde van 16,2 miljoen euro.

De zoektocht van PSV naar een nieuwe linksback duurt door de ontwikkelingen rond Gosens voort. De Eindhovenaren trokken deze zomer Sergiño Dest definitief aan, maar de Amerikaans international ligt tot de winterstop uit de roulatie. Eerder werd PSV ook in verband gebracht met Owen Wijndal van Ajax. De Amsterdammers zagen een huurdeal echter niet zitten.

À propos de Publisher