PSV pikt talent op bij Royal Antwerp en legt twee jeugdspelers langer vast | OneFootball

PSV pikt talent op bij Royal Antwerp en legt twee jeugdspelers langer vast | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 juin 2024

PSV pikt talent op bij Royal Antwerp en legt twee jeugdspelers langer vast

Image de l'article :PSV pikt talent op bij Royal Antwerp en legt twee jeugdspelers langer vast

PSV heeft maandag een goede slag geslagen voor de jeugdopleiding. Talenten Samuel Dumbili en Noah Fernandez hebben nieuwe contracten getekend, terwijl Emre Can Duran overkomt van Royal Antwerp FC.

De zestienjarige Dumbili heeft bij PSV zijn eerste profcontract getekend. De in België geboren Nederlander speelt sinds 2018 in de jeugdopleiding van PSV. Met zijn nieuwe verbintenis ligt de aanvaller nog tot medio 2026 vast in het Philips Stadion. Dumbili is een vleugelspeler die graag zijn man passeert en techniek met snelheid combineert in balbezit.


Vidéos OneFootball


Ook hebben de Eindhovenaren het contract van Fernandez verlengd. De talentvolle aanvallende middenvelder annex vleugelspeler lag nog vast tot medio 2025 en heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. De Belg is een creatieve aanvallende middenvelder en kwam tot dusver twaalf keer in actie voor de jeugdelftallen van onze zuiderburen.

Naast twee contractverlengingen kondigt PSV maandag ook de komst van Duran aan. Het zestienjarige talent komt over van Royal Antwerp en tekent een contract tot medio 2027. De in België geboren centrale verdediger komt uit voor de jeugdelftallen van Turkije en zal komend seizoen aansluiten bij PSV Onder 17.

À propos de Publisher