Opvallende BV in de tribune bij Sporting Hasselt: "Een verhaal waar ambitie uit spreekt" | OneFootball

Opvallende BV in de tribune bij Sporting Hasselt: "Een verhaal waar ambitie uit spreekt" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·11 septembre 2024

Opvallende BV in de tribune bij Sporting Hasselt: "Een verhaal waar ambitie uit spreekt"

Image de l'article :Opvallende BV in de tribune bij Sporting Hasselt: "Een verhaal waar ambitie uit spreekt"

Sporting Hasselt is het speeltje van Sam Kerkhofs en Rik Verheye. Al is het veel meer dan enkel een televisieprogramma en entertainment.

Sam Kerkhofs en Rik Verheye haalden Sporting Hasselt van onder het stof. Ook Tomas Van Den Spiegel, ex-topbasketbalspeler en nu aan de slag als CEO bij Flanders Classics, is grote fan. En niet alleen van het televisieprogramma.


Vidéos OneFootball


“De Spor is een heel leuk verhaal. Een verhaal waar ook ambitie uit spreekt. Het wordt soms weggezet als puur entertainment, maar ik kan je verzekeren dat er ook wordt nagedacht over de lange termijn”, vertelt hij aan Het Belang van Limburg.

Als vennoot bij SportHouse Group doet Van Den Spiegel ook vanop een afstand mee aan het project. “De Spor past perfect bij de manier waarop wij naar voetbal en wielrennen kijken. Sporten die voor een stuk ook entertainment zijn. Wat helpt om ze in de markt te zetten.”

Van Den Spiegel voelt zich zelfs een echte fan, zowel voor de club als voor de stad. “Afgelopen zaterdag speelde Hasselt de competitieopener in Merelbeke, niet ver van mijn thuis”, besluit hij. “De voorzitter is een goede kennis van me.”

En het blijft duidelijk niet bij die ene keer. “Zaterdagavond voor het duel tegen Cercle Brugge B ben ik trouwens opnieuw trouw op post in de tribune.”

À propos de Publisher