Nieuwe zware klap voor Union SG | OneFootball

Nieuwe zware klap voor Union SG | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·26 juin 2024

Nieuwe zware klap voor Union SG

Image de l'article :Nieuwe zware klap voor Union SG

Union SG wilde coach Alexander Blessin niet zonder slag of stoot laten gaan. Maar het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren, want er zou inmiddels een vergelijk gevonden zijn tussen de Brusselaars en Sankt Pauli.

De interesse van het Duitse FC Sankt Pauli was al langer bekend, maar Union SG wilde niet opnieuw een coach zien vertrekken. En dus wilden ze ofwel cashen, ofwel er voor zorgen dat de Duitser alsnog in ons land zou blijven.


Vidéos OneFootball


Na Felice Mazzu en Karel Geraerts is het voor Union SG mogelijk voor de derde keer herbeginnen met een nieuwe coach, omdat de vorige wordt weggekocht. Sankt Pauli heeft immers alles op alles gezet om Blessin in te lijven.

Image de l'article :Nieuwe zware klap voor Union SG

Union wilde een som tussen de €700.000 en €1.000.000 voor hun Duitse succestrainer. Volgens Het Nieuwsblad zouden de Duitsers daarmee akkoord gegaan zijn en dus overgegaan zijn tot de aankoop van Blessin.

Bijna een miljoen euro voor Blessin

Blessin had bij Union nog een contract tot medio 2025 en de Brusselaars wilden dus boter bij de vis zien. Ze recupereren zo nog een mooie som, maar zijn natuurlijk wel opnieuw hun coach kwijt en dus wordt het opnieuw bouwen.

Union kon onder Blessin dit seizoen de Beker van België winnen - de eerste prijs in de 21e eeuw. De titel werd voor de derde keer op rij net niet gepakt. Aan de Brusselaars om volgend seizoen met een andere coach wel eens het allerhoogste te pakken?

À propos de Publisher