đź“· Niet alleen vuurpijlen richting Gustaf Nilsson tijdens Club-Antwerp: "Sommige fans hebben geen hersencellen" | OneFootball

đź“· Niet alleen vuurpijlen richting Gustaf Nilsson tijdens Club-Antwerp: "Sommige fans hebben geen hersencellen" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18 août 2024

đź“· Niet alleen vuurpijlen richting Gustaf Nilsson tijdens Club-Antwerp: "Sommige fans hebben geen hersencellen"

Image de l'article :đź“· Niet alleen vuurpijlen richting Gustaf Nilsson tijdens Club-Antwerp: "Sommige fans hebben geen hersencellen"

De wedstrijd tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC werd ontsierd toen er met enkele vuurpijlen gegooid werd. Dat gebeurde niet enkel richting Gustaf Nilsson.

De wedstrijd tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC stond bol van de spanning, maar deed ook hier en daar wat potjes overkoken. In de laatste minuten liep het grondig fout.


Vidéos OneFootball


Toen Denis Odoi een tweede keer geel kreeg nadat hij Gustaf Nilsson neerhaalde werden er vanuit de tribune vuurpijlen gegooid naar de speler van Club Brugge, toen hij op het gras lag.

De vuurpijl raakte Nilsson echter niet en werd snel verwijderd door een steward. Maar blijkbaar was dat niet de enige vuurpijl die gegooid werd.

Volgens Le Soir zijn er ook fakkels met Bengaals vuurwerk in het Brugse publiek gegooid door Antwerpsupporters. Daarbij zouden twee fans van blauwzwart gewond geraakt zijn.

De wedstrijd werd eventjes gestaakt, maar de spelers verdwenen niet van het veld. Het voorval zal hoe dan ook een staartje krijgen voor Royal Antwerp FC. Op sociale media wordt alvast afkeurend gereageerd.

Ă€ propos de Publisher