'Niet alleen Driouech bijna van PSV, ook andere speler tekent spoedig contract' | OneFootball

'Niet alleen Driouech bijna van PSV, ook andere speler tekent spoedig contract' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·4 juillet 2024

'Niet alleen Driouech bijna van PSV, ook andere speler tekent spoedig contract'

Image de l'article :'Niet alleen Driouech bijna van PSV, ook andere speler tekent spoedig contract'

PSV is flink actief op de transfermarkt en lijkt spoedig twee spelers aan de selectie toe te gaan voegen. Niet alleen Couhaib Driouech, maar ook Ryan Flamingo zullen binnenkort in een PSV-shirt te bewonderen zijn.

Eerder vandaag wisten verscheidene journalisten (Mounir Boualin en Rik Elfrink) al te melden dat Driouech en PSV volop in gesprek zijn en beide partijen met de laatste aspecten van het contract bezig zijn. Er zal een bedrag van enkele miljoenen euro's met de transfer gemoeid zijn.


Vidéos OneFootball


Maar daar houdt het niet op: ook Ryan Flamingo gaat zijn handtekening snel onder een Eindhovens contract zetten. Volgens Marco Timmer, PSV-watcher van Voetbal International, is de speler van FC Utrecht al 'met één been' speler van PSV. Als je de tweet van de journalist moet geloven, moet er wel nog iets meer gebeuren bij Flamingo dan bij Driouech, maar beide transfers lijken rond te gaan komen.

Flamingo is een 21-jarige speler die afgelopen seizoen furore maakte in Utrecht. Hij kan als centrale verdediger en als defensieve middenvelder uit de voeten. Als verdediger zou hij de opvolger kunnen zijn van André Ramalho, die PSV transfervrij lijkt te gaan verlaten. De Braziliaan heeft nog nergens getekend, maar zou begeerd worden door een team uit zijn thuisland, Vasco da Gama.

À propos de Publisher