Nick Olij reageert op geruchten over eventuele Feyenoord-transfer | OneFootball

Nick Olij reageert op geruchten over eventuele Feyenoord-transfer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 août 2024

Nick Olij reageert op geruchten over eventuele Feyenoord-transfer

Image de l'article :Nick Olij reageert op geruchten over eventuele Feyenoord-transfer

Nick Olij wordt door het mogelijke vertrek van Justin Bijlow gelinkt aan een overstap aan Feyenoord. De 29-jarige doelman van Sparta Rotterdam hoopt nog altijd een transfer te maken, maar of een transfer van Bijlow inderdaad leidt tot een vertrek van Olij bij Sparta, dat durft hij niet te zeggen.

“Dat gaan we zien", reageert Olij voor de camera van Rijnmond. Volgens de doelman is er in ieder geval nog geen contact tussen hem en Feyenoord. “Ik ga niets invullen over dingen waar ik nog niks over heb gehoord. Daar nu vragen op beantwoorden vind ik een beetje onlogisch.”


Vidéos OneFootball


Olij vindt het dan ook niet gek om te spelen tegen de club waaraan hij gelinkt wordt. “Op dit moment speel ik voor het logo dat ik op mijn borst heb, daar doe ik mijn uiterste best voor. Nogmaals, ik speel nu hier. Dat is ook de club waar ik onder contract staat”, vervolgt de sluitpost.

Wel speelt de transferwens van de doelman, die ook is opgenomen in de voorselectie van bondscoach Ronald Koeman, al wat langer. “Ik heb al anderhalf jaar meermaals aangegeven dat ik graag een stap wil maken”, aldus Olij. “Ik heb dit nu al meerdere malen meegemaakt op deze manier. Ik moet zeggen: door de jaren heen word je daar wel rustiger in. Dus richting het einde word ik daar niet anders in”, besluit hij het onderwerp.

À propos de Publisher