Le Club de Bruges remporte une rencontre amicale riche en buts 0-8 | OneFootball

Icon: Club Brugge

Club Brugge

·26 novembre 2022

Le Club de Bruges remporte une rencontre amicale riche en buts 0-8

Image de l'article :Le Club de Bruges remporte une rencontre amicale riche en buts 0-8

Westkapelle was vanmiddag de gastheer voor Blauw-Zwart voor de eerste oefenwedstrijd van de WB-break. In een doelpuntrijke oefenpot hield Club een clean sheet en kon het zelf acht keer scoren, uitblinker Servais pikte een hattrick mee.

Club begon de oefenpartij tegen Westkapelle, ondanks de afwezigheid van heel wat internationals en sterkhouders, met een sterk elftal. Shinton had met Sobol, Mechele, Boyata en Mata een ervaren verdediging voor zich. Nielsen en Balanta vormden samen met Servais het middenveld. De voorlinie bestond uit Homma, Mertens en Cuevas.

Het klasseverschil werd dan ook snel duidelijk. Servais opende de score vanop de stip, en dat zou het startschot van een doelpuntenkermis blijken. Nielsen, Mertens, Homma en opnieuw Servais zorgden voor de 0-5 score aan de rust.

In de tweede helft heel wat nieuwe jongens. Servais, Cuevas, Mertens en Shinton bleven staan. Al vroeg in de tweede helft vervolledigde Matthis Servais zijn hattrick. Ook Wameso, Bisiwu, De Baille en doelman Vanden Driessche kregen twintig minuten voor tijd nog hun kans. Ordoñez en Wameso maakten er uiteindelijk nog 0-7 en 0-8 van. Club wint zo overtuigend de oefenpartij tegen V.V. Westkapelle.