İsmi Fenerbahçe İle Anılan Alvaro Morata, Atletico Madrid İle Yoluna Devam Ediyor | OneFootball

İsmi Fenerbahçe İle Anılan Alvaro Morata, Atletico Madrid İle Yoluna Devam Ediyor | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·3 juillet 2024

İsmi Fenerbahçe İle Anılan Alvaro Morata, Atletico Madrid İle Yoluna Devam Ediyor

Image de l'article :İsmi Fenerbahçe İle Anılan Alvaro Morata, Atletico Madrid İle Yoluna Devam Ediyor

Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarında en ön plana çıkan bölgesi olan forvet bölgesinde ismi geçen İspanyol golcü Alvaro Morata kararını duyurdu...

Fenerbahçe'nin bir süredir görüşme halinde olduğu golcü futbolcu Alvaro Morata kariyerine Atletico Madrid'de devam edeceğini duyurdu.31 yaşındaki İspanyol golcü sosyal medya hesabından Atletico Madrid ile ortak yaptığı paylaşımda; "Bu formayla kazanmanın nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemiyorum ve onu alana kadar durmayacağım" mesajını paylaştı.


Vidéos OneFootball


Alvaro Morata Kimdir?

23 Ekim 1992 tarihinde Madrid'de dünyaya gelen Alvaro Morata profesyonel futbol kariyerine Real Madrid Kastilya'da start verdi. Alvaro Morata daha sonra Real Madrid, Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid kadrolarında yer aldı.

İspanya A Milli Takımı'nda 77 maçta 36 gol kaydeden Alvaro Morata, 13 maça çıktığı İspanya U-21 Milli Takımı'nda rakip fileleri 13 kez havalandırdı. İspanya U-19 Milli Takımı'nda aynı sayıda maçta 11 gol kaydeden Alvaro Morata, 2 maça çıktığı İspanya U-18 Milli Takımı'nda 3 gole imza attı. Alvaro Morata, İspanya U-17 Milli Takımı'nda ise 6 maçlık periyotta 2 gol attı.

Alvaro Morata başarılarla dolau kariyerinde 2 kez UEFA Şampiyonlar Lig'nde mutlu sona ulaştı. Real Madrid formasıyla 2013-14 ve 2016-17 sezonunda kupayı kaldırdı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

À propos de Publisher