Graham Potter wijst eerste aanbod van Ajax resoluut naar de prullenbak | OneFootball

Graham Potter wijst eerste aanbod van Ajax resoluut naar de prullenbak | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 avril 2024

Graham Potter wijst eerste aanbod van Ajax resoluut naar de prullenbak

Image de l'article :Graham Potter wijst eerste aanbod van Ajax resoluut naar de prullenbak

Graham Potter heeft het eerste aanbod van Ajax afgewezen, schrijft het Algemeen Dagblad. De eerste aanbieding vanuit Amsterdam zou niet in de buurt komen van het salaris dat de Engelsman voor ogen heeft.

Potter is in Amsterdam de topkandidaat om John van ’t Schip na dit seizoen op te volgen bij Ajax. Waar de Engelsman het op sportief gebied wel zou zien zitten, was de eerste aanbieding op financieel vlak bij lange na niet genoeg om de oefenmeester te overtuigen.


Vidéos OneFootball


In eerste instantie benaderde algemeen directeur Alex Kroes Potter voor een baan in Amsterdam. Ondanks dat Kroes werd geschorst wegens handel met voorkennis, besloot Ajax toch verder te gaan met de poging om de Brit in te lijven. De clubleiding verwacht dat Potter sneller voor een wederopstanding kan zorgen dan de andere Nederlandse kandidaten.

Waar Ajax de Engelsman dus een aanbieding deed, zal het een stuk dieper in de buidel moeten tasten om Potter daadwerkelijk vast te leggen. Mocht de clubleiding besluiten dat niet te doen, zal er worden doorgeschakeld naar de andere kandidaten.

À propos de Publisher