Geweldig nieuws voor Union met oog op wedstrijd tegen Antwerp na de interlandbreak | OneFootball

Geweldig nieuws voor Union met oog op wedstrijd tegen Antwerp na de interlandbreak | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·5 septembre 2024

Geweldig nieuws voor Union met oog op wedstrijd tegen Antwerp na de interlandbreak

Image de l'article :Geweldig nieuws voor Union met oog op wedstrijd tegen Antwerp na de interlandbreak

Union Saint-Gilloise zal binnenkort Christian Burgess terug kunnen gebruiken in de basisopstelling. De Engelse verdediger zet zijn terugkeer in vorm voort.

Union Saint-Gilloise kende een vrij moeilijke seizoensstart, met verschillende belangrijke spelers die voor een ander avontuur kozen en de wisselende resultaten. De club staat nu 8e in de stand met 9 punten.


Vidéos OneFootball


Een van de oorzaken van deze vormdip was ongetwijfeld het aantal geblesseerden in de centrale verdediging. Sébastien Pocognoli moest er zelfs Charles Vanhoutte opstellen.

Zoals te zien was in de vorige wedstrijd tegen RSC Anderlecht (0-0), begint de defensie van Union langzaamaan een sterkhouder terug te krijgen.

Het gaat om Christian Burgess. De Engelse verdediger was sinds het begin van het seizoen afwezig vanwege een blessure aan zijn voet. Tegen Anderlecht zat hij terug op de bank.

Afgelopen woensdag won Union een vriendschappelijke wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (3-2), met Burgess die terug op het veld stond. Union speelt zijn volgende competitiewedstrijd op 15 september tegen Antwerp.

À propos de Publisher