Genk haalt talentvolle middenveldster in huis | OneFootball

Genk haalt talentvolle middenveldster in huis | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·8 juillet 2024

Genk haalt talentvolle middenveldster in huis

Image de l'article :Genk haalt talentvolle middenveldster in huis

De KRC Genk Ladies willen er staan in het nieuwe seizoen. Daartoe gaan ze heel wat pittige transfers uitvoeren. De Limburgers hebben er duidelijk zin in en hebben nu ook een topper in huis gehaald.

De KRC Genk Ladies hebben namelijk Kawtar Aït Omar in huis weten te halen. De 20-jarige middenveldster maakt de overstap van Fortuna Sittard en zal minstens het komende seizoen de dienst komen uitmaken in Limburg.


Vidéos OneFootball


"From Fortuna Sittard to Genk. Kawtar Aït Omar, de 20-jarige middenvelder uit Heerlen, speelde vorig seizoen als prof bij de Fortunezen", aldus de Limburgers in hun persbericht dat werd gedeeld via de sociale media.

Image de l'article :Genk haalt talentvolle middenveldster in huis

"Ze bereidt zich momenteel met het Marokkaanse WU20-elftal volop voor op het WK U20 en is klaar om in onze clubkleuren te strijden", zijn de Limburgers apetrots. De jonge Aït Omar wil graag nieuwe oorden opzoeken.

Van Nederlands naar Belgisch Limburg

Vorig jaar tekende ze haar eerste profcontract bij Fortuna Sittard, maar die club moet bezuinigen - ook onder meer Tessa Wullaert vertrok er deze zomer al richting Internazionale. Spelen in de Eredivisie deed ze niet.

Wel tekende ze er haar eerste profcontract. Ze speelde in haar jeugdjaren voor RKSV Bekkerveld en Sporting Heerlen. Daarna trok ze naar het Duitse Allemania Aachen. Na twee jaar vertrok Aït Omar naar de jeugdopleiding van VV Alkmaar.

À propos de Publisher