Genk haalt doelvrouw op bij KV Mechelen | OneFootball

Genk haalt doelvrouw op bij KV Mechelen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·19 juillet 2024

Genk haalt doelvrouw op bij KV Mechelen

Image de l'article :Genk haalt doelvrouw op bij KV Mechelen

Ook in de Super League regent het dezer dagen transfers. Bij de KRC Genk Ladies is er ook alvast een nieuwe transfer aangetrokken. En dat is er eentje die van een gewezen concurrent komt, om zo nog wat extra pigment aan de ploeg toe te voegen. De strijd kan stilaan beginnen.

De KRC Genk Ladies eindigden vorig seizoen nog knap in de top-6 van het klassement en haalden zo play-off 1, maar in het nieuwe seizoen van de Super League zal play-off 1 maar uit vier ploegen meer bestaan. Alle hens aan dek dus.


Vidéos OneFootball


Daartoe gaan ze de selectie de komende weken dus zeker nog willen versterken, want afgelopen winter vertrok er heel wat kwaliteit bij de Limburgers. De jeugd zal ook in het nieuwe seizoen van groot belang zijn voor Genk.

Met Sam Vanhees hebben ze alvast een talentvolle doelvrouw in huis gehaald. De 19-jarige keepster komt over van KV Mechelen, waar ze vorig seizoen nog een nieuw contract voor een seizoen had getekend en nu dus vrij kwam.

Doelvrouw komt over van Mechelen

Vanhees is uit Limburg en keert dus terug naar haar roots. Vorig seizoen speelde ze bij KV Mechelen ook in de Super League, maar de Manenblussers zijn gestopt op het hoogste niveau en dus zocht ze een nieuwe uitdaging.

Bij Genk kan ze verder gaan werken en nieuwe stappen gaan zetten in haar ontwikkeling. We willen Sam Vanhees alvast veel succes wensen in haar nieuwe opdracht, net zoals ze dat via de sociale media bij Genk deden.

À propos de Publisher